Vidorra

Torsdag: 
   Hat mot detta snökaos som gjorde så att bussen körde fast. Fick stå ute och vänta x antal extra minuter. När bussen väl kom såg jag ut som en snögubbe, typ. Det var inte en glad Emelie som slutligen tog sig hem. Frös resten av kvällen. Jag och Sofia ordnade fikat till kvällens Fika Church på EFS, så mysigt. Samtalade runt ett bord om meningen med livet och så vidare.
 
 
Fredag: 
   Kort och väldigt oseriös skoldag, vilket uppskattas. Drack kaffe med mormor och morfar innan jag träffade Sandra på stan, köpte det sista till min fina outfit. Kvällen spenderades med mycket fina människor hos Martin där vi firade att både han och Sofia nyss fyllt 19, detta med 90-tals tema. Trots att jag såg ytterst knäpp ut så var det en trevlig kväll! 
 
 
 
 
 

December/Januari book haul

Detta är alltså alla böcker jag köpt/fått under december och januari månad! Har tydligen lyckats samla på mig 12 böcker... 
 
Från botten:
The Hunger Games trilogy: Julklapp från mamma och pappa. Har läst alla tre men vill verkligen ha dem i min bokhylla, speciellt denna upplaga - den är så himla fin. 
Siege and Storm:
Andra delen i the Grisha trilogy. Ska inte läsa tredje delen dock, denna var inte så bra. 
Rapture Practice: Julklapp från Sofia som jag läster atm. Den verkar väldigt bra so far! 
Lola and the boy next door:
Enormt fin och gullig och inspirerade bok, uppföljaren på Anna and the french kiss. 
To all the boys I've loved before: Fick hem denna idag, skriven av Jenny Han - en av mina favoritförfattare. 
With the old breed: Julklapp från mamma och pappa. Har viljat läsa denna enormt länge, detta är en av de böckerna som tv-serien The Pacific är baserad på, skriven av Robert Leckie
Slaughterhouse 5: Julklapp från Filip då han var min secret santa. Har läst några kapitel men kom av mig, så jag får ta tag i den igen snart! 
Kriget har inget kvinnligt ansikte: Julklapp från Said. Helt underbar bok, längtar efter att få läsa hela. 
Söta pojkar finns bara på låtsas: Inte alls så bra som jag trodde den skulle vara, om man säger så. 
Love, Rosie: Mysig och fin. Feel good. Påminner om En Dag. 
 

Så ja, man kan väl säga att jag har en del läsande att göra, speciellt med tanke på att jag enbart läst hälften av dessa... I slutet av månaden tänkte jag skriva ett inlägg om de böcker jag läst denna månad, sen lär det nog dyka upp lite recensioner lite då och då! 
 

Sugar Coma

Igår: Fyra två lektioner i skolan, vilket gick snabbt (spillde kaffe igen ganska less på dessa muggar). Drack en chai latte med smak av mango på Ekbergs med Sofia efter skolan, pratade politik och miljö och skrattade och hade det bra. När hon åkte hem mötte jag upp Moa på Waynes. Åt en scones, pratade minnen från ettan och fandoms och skolan. Kvällen spenderades i sängläge pga huvudvärk. Hade sällskap av Arrow, så jag klagar inte (tydligen har jag fastnat för den serien trots att jag tycker den är fånig). 
lite fin inspiration sådär i mitten av inlägget. tycker det passar bra. 
 
Idag: Ska möta upp Moa och Evelina för lunch och lite shopping, ikväll väntar finmiddag hos Evelina med några fina vänner. Hinner nog trycka in lite gymnasiearbete där i mitten också. Låter lovande tycker jag! 

RSS 2.0